Karpalot

Vatungissa sijaitsevien edustustilojen vuokraus kokous- ja majoituskäyttöön on päättynyt. Tiloja käytetään jatkossa Vatungin tuulivoimapuiston tuotantoa tukevaan toimintaan.

Jääräsuon turvetuotantoalueelle on rakenteilla uusi pintavalutuskenttä. Ojittamattomalle suoalueelle nykyisen tuotantoalueen länsipuolelle rakennettava kenttä valmistuu tulevan tuotantokauden alkuun mennessä. Maanrakennustyöt ovat edenneet hyvin lämpimistä keleistä huolimatta. Tuotantoalueelta tulevia valumavesiä tullaan pumppaamaan sähköpumppaamolla paineputkea pitkin pintavalutuskentälle, jossa vedet pudistuvat biologisesti ja mekaanisesti virratessaan suon pintakerroksessa.

 

Marraskuun alusta Camping Merihelmessä ovat yrittäjinä aloittaneet Tuomo Ryynänen ja Tarja Vakkuri-Ryynänen. Kuivaniemi on Tarjalle ja Tuomolle on jo ennestään tuttu paikka, sillä he ovat viettäneet lomia Kuivajoki-varressa jo usean vuoden ajan.

Leirintäalue on vakiinnuttanut paikkansa niin matkailijoiden kuin työmatkalaisten keskuudessa. Kesäisin alue täyttyy meren läheisyydestä nauttivista matkailijoista, joille mökkimajoitus ja rantasauna ovat erityisen mieluisia. Laadukkaasti varustellut rivitalohuoneistot palvelevat mm. tuulivoimaloiden rakennustyömailla työskenteleviä ympäri vuoden. 

Camping Merihelmen nettisivut avautuvat joulukuussa osoitteessa www.camping-merihelmi.fi

camping merihelmi

Kuiva-Turve Oy, Lanssitie 1, 95200 Simo
Toimitusjohtaja Pasi Syrjälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400 127 405